Om medielinjen

Med udgangspunkt i elevernes egne ideer og virkelighed laver vi TV-projekter, som bliver grundlaget for undervisningen. Det betyder, at vi får et usædvanligt engageret miljø med meget motiverede elever, der elsker at se programmerne tage form og udvikle sig, mens de selv lærer teknik og metoder i processen.

Samarbejde og kommunikation er en naturlig forudsætning og derfor er tolerance og åbenhed en selvfølge.

Og så griner vi meget, for mange af vores produktioner er sjove og pudsige.

Hvad kan man lære

På Medielinjen undervises der i, at arbejde professionelt med TV-Produktion:
Vi brainstormer og udveksler idéer, diskuterer produktionsplaner, interviewteknik og research. Der udvælges et hold, hvor èn skal fotografere, en anden skal lave lyd, andre lys og nogle skal være tilrettelæggere.

På optagelse er vi måske ude på gader og stræder, hjemme hos fru Hansen eller til X-Factor finalen i Parken. Måske laver vi studie-optagelser med flere kameraer eller en fiktionsscene med skuespillere.

Vi prøver det hele og lærer de forskellige genrer og metoder.

Og vi arbejder sammen.

Indslag og produktioner vil blive vist på forskellige sociale medier.

Undervisningen veksler mellem teori og praktisk arbejde, screenings og udflugter.