Glad Fagskoles målgruppe

Glad Fagskoles målgruppe er unge mennesker med funktionsnedsættelse og/eller udviklingsforstyrrelser, der er berettiget til - og har lyst til at tage en Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, STU, hos os.

Vi rummer et bredt spektrum af unge, hvilket bidrager til en mangfoldig kultur med plads til alle, og hvor de unge bliver positivt udfordret, ikke kun fagligt, men også socialt.

Vi arbejder med differentierede undervisningsplaner, der tager hensyn til den enkelte elevs læringsstil, forudsætninger, tempo og niveau. Således sigter vi efter, at udfolde hver enkel elevs fulde potentiale.

Vi opfordrer alle der er interesserede til at komme på besøg, og eventuelt prøve to uger i praktik.

For at aftale et besøg og et praktikforløb, Skoleleder Marianne Andersen, tlf. 2369 1935, marianne.a@gladfonden.dk